Nytt Imerombud

Fick höra på omvägar att min gamla kursare Momodou Jallow som jag skrev min b-uppsats i Internationella Relationer med förra terminen, har blivit vald till heltidsarvoderat studentombud på Imer. Jag blev positivt överaskad av beskedet då han inte varit aktiv i kåren innan. Jag tror att det kan bli väldigt bra. Jallow kommer från Gambia och har tidigare varit väldigt engagerad i diskrimineringsfrågor, främst när det gäller Svenskar med afrikanskt ursprung. Ville bara passa på att gratulera.

Idag har jag hopplöst försökt få tag på läraren som lovat att hålla ett muntligt förhör med mig istället för en tenta som jag råkat missa. Han har slutat svara på mail, så jag riskerar att få göra omtentan i slutet av juni istället. Även om det är rätt trevligt att spendera dagarna på uteserveringarna vid Place Grenette och sippra pastis så finns de ju en gräns för hur länge det fortsätter vara trevligt att göra ingenting och vänta på att få reda på när jag ska få göra min omtenta.

Kommentarer

Anonym sa…
Hej!
Vilken fin blogg du skaffat, brorsan. Tummen upp! Du är grym. Ska länka till dig vid tillfälle. Kanske dags att skrota familjebloggen eftersom halva familjen verkar dissa den, eller?
Puss på dig! Drick lite pastis för mig också...